Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Red Riding Hood


Red Riding Hood - Η κοκκινοσκουφίτσα ( 2011 )

Υπόθεση

Στην ταινία “Red Riding Hood,” η Σέιφριντ ενσαρκώνει μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Είναι ερωτευμένη με τον Πίτερ , αλλά οι γονείς της έχουν ήδη κανονίσει να παντρευτεί τον πλούσιο Χένρι.

 Η Βάλερι και ο Πίτερ έχουν πάρει την απόφαση να το σκάσουν  όταν μαθαίνουν ότι η μεγαλύτερη αδερφή της Βάλερι δολοφονήθηκε από τον λυκάνθρωπο που καραδοκεί στο δάσος . Επί σειρά χρόνων είχαν διατηρήσει  ανακωχή με το κτήνος, θυσιάζοντας για χάρη του κάθε μήνα ένα ζώο. Κάτω όμως από το κόκκινο φεγγάρι, ο λυκάνθρωπος έκοψε βίαια το νήμα της ζωής ενός ανθρώπου.


 Διψασμένοι για εκδίκηση, οι κάτοικοι του χωριού καλούν τον διάσημο κυνηγό λυκανθρώπων, τον Πάτερ Σόλομον , για να τους βοηθήσει να απαλλαγούν από το κτήνος. Η άφιξη όμως, του Σόλομον θα σηματοδοτήσει απρόσμενες εξελίξεις, καθώς τους πληροφορεί ότι ο λυκάνθρωπος την ημέρα παίρνει ανθρώπινη μορφή και συνεπώς θα μπορούσε να είναι ανάμεσά τους. Καθώς ο φόρος αίματος αυξάνεται με κάθε νέα σελήνη, η Βάλερι αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο λυκάνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που αγαπάει. Κι ενώ ο πανικός καταλαμβάνει την πόλη, η Βάλερι ανακαλύπτει ότι αυτό που τη συνδέει με το κτήνος είναι ένας δεσμός τόσο στενός που την καθιστά τόσο ύποπτη, όσο και δόλωμα.     


( IMDb )     ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου