Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

The Hateful Eight

The Hateful Eight - Οι μισητοί οκτώ ( 2015 )

Υπόθεση

Κατά την διάρκεια του χειμώνα στο Wyoming, μια άμαξα με έξι άλογα πέφτει επάνω σε ένα μαύρο άνδρα με τρία πτώματα που ζητά να τον πάρουν μαζί τους για να ξεφύγει από την χιονοθύελλα που έρχεται.

Ο κυνηγός επικηρυγμένων John Ruth, ο οποίος μεταφέρει την Daisy Domergue στην πόλη Red Rock για να κρεμαστεί, αναγνωρίζει τον επίσης κυνηγό επικηρυγμένων Major Marquis Warren και παίρνει τις προφυλάξεις ασφαλείας πριν τον αφήσει να πάει μαζί τους. Στη συνέχεια συναντάνε τον Chris Mannix, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο νέος σερίφης του Red Rock και τον παίρνουν και αυτόν μαζί τους. Για να γλυτώσουν όμως από την χιονοθύελλα, αναγκάζονται να σταματήσουν στο μαγαζί της Minnie, αλλά εκεί τους υποδέχεται ένας Μεξικανός ο Bob ο οποίος τους λέει ότι η Minnie και ο σύζυγος της πήγαν να δούνε την μητέρα της. Εκεί συναντάνε επίσης τον δήμιο του Red Rock τον Oswaldo Mobray, τον Sanford Smithers και τον cowboy Joe Gage.

Όταν ο δηλητηριασμένος καφές σκοτώσει δύο άντρες, η αλήθεια για το τι συμβαίνει στο χώρο θα αποκαλυφθεί με τραγικές συνέπειες.

( IMDb )     ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου